Activiteiten

[Nieuw!] AFHALEN EN BEZORGING
Woensdag t/m zondag vanaf 17.00 tot 20.00 uur. Afhalen alleen mits u niet verkouden bent of last heeft van u keel! Betaling het liefst met pin of een tikkie.
Bekijk hier ons afhaal- en bezorgmenu >>

WIN een verzorgd diner voor 2!
Iedere 1e van de maand verloten wij een verzorgd diner voor 2 als u bij ons gedineerd heeft. Het menu bepalen wij maar u mag wel uw diëten of allergieën aangeven. Het menu is inclusief 2 drankjes en koffie.

U Stopt de rekening na het diner met uw gegevens in de ton, bewaard zelf hiervan een kopie, misschien bent U dan de gelukkige.

De trekking wordt maandelijks door een bekende Beemsterling gedaan. Daarna wordt de ton geleegd en beginnen we per 1 februari weer opnieuw. Mocht u gewonnen hebben dan geldt de prijs alleen op donderdag! De uitslag verschijnt op onze FB pagina.

10 jarig jubileum Brasserie “Alles met Liefde”
Het hele jaar door serveren wij alleen op de donderdag een 3 gangen menu voor € 32,50. Reserveren gewenst. Ook à la carte!

Vacature afwasser, 4 maart 2020
We zijn op zoek naar een enthousiaste afwasser (vanaf 16), voor 1a 2 avonden per week.

Vacature kok / keukenhulp, 4 maart 2020
We zijn op zoek naar een enthousiaste kok / keukenhulp voor 4 dagen per week. Ben je creatief, een teamplayer en wil je werken met mooie producten bel of mail ons naar: info@brasserieallesmetliefde.nl of 0299-743399.

8Alos

Activiteit op maat

5Alos

Voor iedere gelegenheid maken wij een voorstel op maat.

U kunt bij ons ook terecht voor buffetten, condoleances, recepties, bruiloften en voor het vieren van een verjaardag. Ook verzorgen wij catering op maat. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden.

Call Now ButtonReserveer nu