Activiteiten

Onze openingstijden in 2020
Wij zijn tijdens de herfst/wintermaanden gesloten met de lunch op woensdag en donderdag. Wel geopend voor het diner vanaf 17.30 uur. Iets te vieren?  Dan gaan wij graag open op de woensdag of donderdagmiddag.

Verder zijn wij open van vrijdag t/m zondag vanaf 11.00 uur voor koffie met gebak, lunch vanaf 12.00 uur en voor het diner vanaf 17.30 uur. Maandag en dinsdag zijn onze vaste sluitingsdagen.

WIN een verzorgd diner voor 2!
Iedere 1e van de maand verloten wij een verzorgd diner voor 2 als u bij ons gedineerd heeft. Het menu bepalen wij maar u mag wel uw diëten of allergieën aangeven. Het menu is inclusief 2 drankjes en koffie.

U Stopt de rekening na het diner met uw gegevens in de ton, bewaard zelf hiervan een kopie, misschien bent U dan de gelukkige.

De trekking wordt maandelijks door een bekende Beemsterling gedaan. Daarna wordt de ton geleegd en beginnen we per 1 februari weer opnieuw. Mocht u gewonnen hebben dan geldt de prijs alleen op donderdag!

Valentijnweekend 14,15 en 16 februari
Verras uw partner in dit weekend, wij serveren dan een spetterend menu met heerlijke gerechten. Reserveren kan nu al om teleurstellingen te voorkomen. 4 gangen met amuse en spoom is € 41,75 p.p. Ook à la carte! Download hier het menu

10 jarig jubileum Brasserie “Alles met Liefde”
Het hele jaar door serveren wij alleen op de donderdag een 3 gangen menu voor € 32,50. Reserveren gewenst. Ook à la carte!

Aanschuiven op de Woensdag.
€ 10,95 p.p. U kunt uiterlijk tot dinsdag reserveren. Ook à la carte!

Wo. 15 jan: Stamppot boerenkool met worst, spekjes en jus;
Wo. 22 jan: Zuurkool op Duitse wijze;
Wo. 29 jan: Kip kerrie met rijst;
Wo. 5 feb: Varkenshaaspuntjes met tagliatelle en saus;
Wo. 12 feb: Hutspot met gehaktbal, gebakken uiringen en piccalilly;
Wo. 19 feb: Spaghetti met spinaziesaus;
Wo. 26 feb: Biefstukpuntjes met groenten en aardappelen;
Wo. 4 mrt: Kipsaté met salade en frites.

8Alos

Activiteit op maat

5Alos

Voor iedere gelegenheid maken wij een voorstel op maat.

U kunt bij ons ook terecht voor buffetten, condoleances, recepties, bruiloften en voor het vieren van een verjaardag. Ook verzorgen wij catering op maat. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden.

Reserveer nu